torsdag 13. september 2012

VELKOMMEN til Sekken og KUNSTREISE midtfjords MIDT I SEPTEMBER

Kom som du er, og det spiller mindre rolle hvordan du kommer hit, med ferje, med fly, med egen båt, om du kjører bil eller tar turen til fots eller på sykkel, om du kombinerer kunstreisa med en tur til stikkutposten .....VELKOMMEN er du og arrangøren gleder seg til å vise fram kunst og kunsthandverk fra mange kanter på Bygdetunet og i nabolaget.

FREDAG 14. september kl. 18.30 starter utstillingstoget som skal gå innom alle utstillingslokala fra GalleriE til Ungdomshuset. Kristin Sørheim, som leder i utvalget for kultur og folkehelse i Møre og Romsdal, skal foreta den offisielle åpning av KUNSTREISE midtfjords når toget starter. (Ferje fra Molde kl. 17.30.)



LØRDAG 15. SEPTEMBER 2012
11.00 Utstillingene åpner
12.00 Kafe åpner på Ungdomshuset
14.30 Kulturkafe med program ca. 40 minutt.
Utstillinger og kafe er åpne til kl. 17.30.
Første ferje fra Molde lørdag kl. 08.20. Du får også med det meste om du reiser fra Molde 12.50. Det går ikke buss i helga. Se om du kan haike med andre om du ikke har bil, eller om du kan tilby andre skyss om du har bil. Sykkelen reiser gratis på ferja. Er du i beit for skyss fra ferjekai til Bygdetunet: Ring 975 91 319   Send også gjerne en e-post til: sekken.museum@gmail.com

Foto: Øystein Eik  -  Sekken.net
 

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.