lørdag 8. september 2012

STOR DUGNADSINNSATS i innspurten til KUNSTREISE midtfjords MIDT I SEPTEMBER

LØRDAG 8. SEPTEMBER 2012: Maling av Bygdehuset var godt i gang, men nå er det bare vente på tørrere vær før den delen av arbeidet kan fortsette. Bygging av platt og trapp med gangveg (rullestolrampe) fortsatte i vekselvis striregn og solskinn.

Torsdag 13. september er det kommunestyremøte i nabolaget, og møtedeltakerne blir invitert til å se innom Bygdetunet og utstillinger dersom de har tid før eller etter møtet.

Fredag 14. september kl. 18.30 starter utstillingstoget som skal gå innom alle utstillingslokala fra GalleriE til Ungdomshuset. Kristin Sørheim, som leder i utvalget for kultur og folkehelse i Møre og Romsdal, skal foreta den offisielle åpning av KUNSTREISE midtfjords når toget starter.

Lørdag 15. september er myldredagen. Responsen på oppfordring om å delta aktivt før og under arrangementet har gitt resultat. Det betyr ikke at du skal la være å melde deg om du vil delta, for her er det fortsatt arbeidsoppgaver på og mulighet for å delta i utvikling av KUNSTREISE midtfjords på kort og lang sikt. Send gjerne en e-post til: sekken.museum@gmail.com

KAFE PÅ UNGDOMSHUSET åpner kl. 12.00 med bacalao, kaffe og kaker. Ungdomslaget står for kafedrifta og ønsker naturligvis godt besøk både av fastboende og tilreisende. Programmet på KULTURKAFE starter kl. 14.30 og varer mellom en halv og en time.

DETALJER PROGRAM på bygdetunet.sekken.net  (klikk i høgre marg)

BILDET fa venstre: Ole Petter Gisetstad, Just Ove Westad, Helge Rønning og Arild Vestad. Foto: Øystein Eik - telefon 975 91 3190 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.