søndag 26. august 2012

Velkommen til KUNSTREISE midtfjords som publikum og aktiv deltaker

SEKKEN BYGDETUN og andre lokale aktører inviterer alle til KUNSTREISE midtfjords midt i september 2012. Utstillingstoget starter fredag 14. september kl. 18.30. Lørdag åpner utstillingene kl. 11.00. Kafe med bacalao, kaffe og kaker åpner på Ungdomshuset kl. 12.00. Kulturkafe med programinnslag er åpen med gratis adgang fra kl. 14.30. Utstillinger og kafe holder åpent til kl. 17.30. (Forbehold om endringer i klokkeslett og andre opplysninger.)

Hovedutstillingene er planlagt i de ulike lokala. I bua (uthuset) ved Ungdomshuset er det tenkt en møteplass for mangfold med signatur MADE IN SEKKEN. Her kan det være mulighet for å presentere lokal kreativitet. Arrangøren inviterer alle til å delta i planlegging og gjennomføring slik at KUNSTREISE midtfjords blir et stort DUGNADSLØFT. Invitasjonen går ut til alle i by og bygd.

Påmelding som frivillig dugnadsarbeider og spørsmål om arrangementet kan du sende til sekken.museum@gmail.com  Bruk eventuelt sms/telefon til 975 91 319 eller ta kontakt når du møter noen i styret for Bygdetunet.

KLIKK DEG INN og les detaljert orienteringbygdetunet.sekken.net (høgre marg)

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.