mandag 20. august 2012

KUNSTREISE midfjords: Et døgn med kunst for alle

SEKKEN BYGDETUN inviterer til KUNSTREISE midtfjords midt i september, nærmere bestemt fredag 14. og lørdag 15. september 2012. Møteplassen er Sekken, nærmere bestemt Bygdetunet med nabolag.

Torsdag 13. september holder Molde kommunestyre møte på Sekken, og møtedeltakerne vil få en presentasjon av arrangementet. Fredag 14. september kl. 18.30 starter utstillingstoget som rusler innom utstillingslokala og foretar ei åpning med pomp og litt prakt. Lørdag er utstillingene åpne det meste av dagen. Etter enkelte mindre kulturinnslag rundt om blir det samling til KULTURKAFE tidlig på ettermiddagen.

Utstillinger og program blir lagt opp for at alle skal kunne finne noe som interesserer og faller i smak. Arrangementet krever organisering og arbeid, og styret i Bygdetunet inviterer alle til å melde seg som medspillere. Her er det store og små arbeidsoppgaver som passer for jenter og gutter, kvinner og menn i alle aldersgrupper. Ta kontakt med styret muntlig, ved sms til 975 91 319 (Øystein Eik) eller send en e-post til: bygdetunet@sekken.net  Kom gjerne med spørsmål først om du vil vite meir om opplegget.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.