fredag 16. mars 2012

Spennende musikkteater

Ungdomsteater er bra og skolekorps er bra – og en kombinasjon kan bli knallbra. Det viste Molde kulturskoles ungdomsteater og Sekken Skolekorps på Sekken fredag kveld. Lørdag ettermiddag er det ny sjanse til å oppleve Henrik Ibsens Peeer Gynt med musikk av Edvard Grieg. Programmet blir da framgørt i kulturskolens lokaler.

25 aktører gjorde en solid innsats med musikk og tekster. Matthew Thomas Barry dirigerte korpset, og teaterinstruktør Karin Skjetne kunne puste letta ut etter ei vellykka premiere. Tanter og onkler og besteforeldre bør absolutt sikre seg plasser i Gjestestoveaulaen lørdag, og la det være sagt: Dette vil publikum ha stort glede av – også uten å være i familie med aktørene.

ØYSTEIN EIK (tekst og foto)

Solveigs sang: Solveig Marie Sekkeseter sang sammen med Sekken Skolekorps.

Peer Gynt: Fredrik Haugen hadde hovedrolla i teaterdelen av samarbeidsprosjektet.

Lørdag 17. mars var Gjestestoveaulaen i Molde kulturskole sine lokaler arena. Teatergruppa og korpset presterte minst like bra der, og de hadde fortjent et stort publikum.

I salen var det god plass. Vi registrerte et par familiemedlemmer som reiste fra byen for å vise interesse for sine håpefulle fredag. Noen flere tok turen til Gjestestoveaulaen.0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.