torsdag 2. juni 2011

Søndag 5. juni 2011: Herdebreimarsjen tradisjonen tro + NY TURDAG

Søndag kan du delta i VANDRING på skogsveg og sti i lag med andre naturglade folk, du kan rusle en liten tur på grusveg eller asfalt, du kan springe ca. en halvmaraton SEKKEN RUNDT, du kan ta den populære sykkelturen og stoppe der og når du vil, du kan gjøre dette til en kulturtur og utforske historiske plasser, du kan slå av en prat med kjente og ukjente, du kan raste med nista di i friluft eller kjøpe kafemat og bare slappe av – på tur er du uansett når du deltar på denne turdagen. I over 25 år har Sekken idrettslag arrangert HERDEBREIMARSJEN – og den tradisjonsrike turmarsjen er nå en viktig del av idrettslaget og bygda sin turdag.

Du får kjøpe startkort og registrere deg som deltaker på turdagen om bord i ferja og i sekretariatet. Styret har planlagt å flytte sekretariat og kafe m.m. tilbake til sørsida i år. Dermed kan vi igjen tilby «minitur» til Sekkenes med kirke og bauta. Turstiene (løypene) blir ellers omtrent som i fjor.

Startgebyr med medalje eller årstegn for Herdebreimarsjen er kr. 60,- for voksne og kr. 30,- for barn, honnør og ledsagere. Bare IVV-stempel: kr 15,- Nytt i år er at du også kan sykle (min. 12,5 km) og få IVV-stempel.

Arrangøren inviterer alle turglade på Sekken denne dagen til å registrere, også de som ikke går Herdebreimarsjen. Alle som registrerer seg som deltakere på turdagen – også de som ikke går Herdebreimarsjen – deltar i TURLOTTERIET. Gevinster er gavekort fra Sport1 og Birkeland Foto.

Ferje fra Molde kl. 0915 og 10.45. Fra Sekken kl. 15.15 – 16.45 og 19.45. Transport til ferja kan bestilles ved behov.

Vest for Oppsalen (på samme plass som i fjor) ligger også i år en stikkutpost. Turen dit er en fin avstikker fra Fjellvegen, som er en del av Herdebreimarsjen sitt stinett.

Velkommen til HERDEBREIMARSJEN og DEN STORE TURDAGEN på Sekken søndag 5. juni 2011.

E-post: idrettslaget@sekken.net Telefon: 488 95 194 – 975 91 319

DET STORE BILDET: Ingrid Fenstad er glad i å gå tur og slik får også personlig assistent Åge Tangen mange fine turer i naturen på Sekken. Her er de på veg ned fra Stikk UT-posten og Oppsalen Kr. Himmelfartsdag. TEKSTER til småbilda (KLIKK på bilda for å forstørre) : 1. Utsikt fra vegen opp til Stikk UT-posten som du kan besøke søndag. 2. Stig Arne Johnsen, leder i Sekken idrettslag, ønsker velkommen til hovedkvarteret for turdagen og Herdebreimarsjen på bygdetunet og ved skolen. 3. Sollibøvatnet rundt er stadig en populær tursti (Arkivbilde fra 2008) 4 og 5. Arkivbilder fra 20100 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.