onsdag 20. oktober 2010

RUNDT NESTE SVING kommer i reprise

Lørdag 20. november kl. 18.30 er det reprisetid for «Rundt neste sving» fra Sekken. NRK registrerte 630.00 seere da programmet gikk første gang 1. juli 2003, og ikke lenge etterpå gikk det i reprise to ganger.

– Du trenger ikke stille noe ledende spørsmål for at jeg skal sende en hilsen til Sekken. Oppholdet der er noe av det jeg husker med størst glede etter 41 år i NRK. Dere møtte teamet vårt på en fabelaktig måte og bidrog i stor grad til et godt resultat. Dessverre sa NRK-ledelsen nei til å lage fleire program i serien. Etter 20 program med gode seertall var det ikke mulig å få fortsette, forteller Andreas Lunnan, og fortsetter: – Jeg kjempa hardt for å lage nye program året etter, fordi det er mi overbevisning at vi trenger program som viser noe av det positive som skjer i bygdene våre. Som bygdegutt sjøl har jeg alltid hatt et ønske om å skape optimisme og stolthet i bygde-Norge, sa Andreas Lunnan til Sekken.net da vi møttes om bord i MS Midnatsol.

I 2008 slutta Andreas Lunnan etter 41 år i NRK. Han legger ikke skjul på at det var vemodig å ta avskjed, nettopp fordi han så gjerne skulle ha fortsatt oppgava med lage alternativ til superurbane produksjoner ved å formidle norsk hverdag. Samme dag som han forlot NRK, starta Andreas Lunnan sitt eget selskap. Pensjonisttilværelse frista ikke, og slett ikke stillesitting. 70-åringen er stadig aktiv på mange fronter. Foto: ØE

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.