onsdag 9. juni 2010

Kontakt TURSEKKEN når du planlegger tur til Sekken

TURSEKKEN er navnet på et tiltak som formidler informasjon om Sekken som turmål og møteplass mellom mennesker, natur og kultur.

TURSEKKEN
ordner med øyloser (gaid, omviser) som har lang erfaring og kjenner Sekken godt. Vi koordinerer bestilling av transport på øya, servering og kulturelle innslag for grupper som besøker øya. Vi formidler gjerne oppdrag videre til andre i bygda når det er naturlig.

TURSEKKEN
ønsker at alle gjester skal bli best mulig mottatt på Sekken, og at turisme og turaktivitet skal bidra til positiv utvikling i bygda. Det skal være lett å finne fram til rett person, institusjon eller organisasjon som kan bidra til å gjøre oppholdet på Sekken best mulig. I mange tilfeller kan behovet ganske enkelt være informasjon og rådgiving. Eksisterende informasjonsmateriell om Sekken blir oppdatert og nytt materiell er i produksjon.

TURSEKKEN
tar ikke betalt for informasjon og formidling, og dette sørvistiltaket utfører tjenestene i nært samarbeid med blant andre bygdetunet. TA KONTAKT på telefon 975 91 319 eller e-post: redaksjonen@sekken.net

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.