mandag 7. juni 2010

Foto fra TUR, TRIM OG TRIVSEL på Sekken

Trim, Trask og Tusle er tre typer som i perioder har operert med turtips og hjelp til glade vandrere på Sekken. De har en visjon – en livsfilosofi – som kan sammfattes med tre ord: TUR, TRIM OG TRIVSEL, og trives i all beskjedenhet godt med å holde sin egen identitet i bagrunnen.

Trim, Trask og Tusle har mange gode venner, og godt over 200 av disse var på Sekken søndag 6. juni 2010 for å gå Herdebreimarsjen, besøke Stikk UT-posten og / eller kose seg på andre måter.

Vennskapet kommer til uttrykk på mange måter, og noen har vist det ved å sende bilder og turminner i tekstform. De tre ønsker seg fleire slike sendinger, og de kan sendes til redaksjonen – der Trim, Trask og Tusle stadig stikker innom før de stikker ut på tur. Adressa er som kjent: redaksjonen@sekken.net Papirsendinger kan sendes til: Sekken.net 6418 Sekken

Fotografer og andre bidragsytere får naturligvis navnet sitt oppgitt når de gir klarsignal til det. I denne omgang presenterer vi to foto som INNSENDTE BILDER.

BILDE 1: Stian Vikør Eidem på Stikk UT-posten på Sekken 2010. BILDE 2: Solveig og Reidar Finsås med heimbygda Vågstranda i bakgrunnen – under Herdebreimarsjen 6. juni 2010.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.