mandag 31. mai 2010

SØNDAG 6. JUNI: Herdebreimarsjen er 25 år!


SLIK REISER DU TIL SEKKEN SØNDAG: MF Sekken fra Molde kl. 09.15 og 10.45

Du får kart og kjøper startkort om bord i ferja, og kan starte fotturen når du går i land på ferjekaia. Setergubbens Hall med sekretariat, kafe og kiosk ligger i gangavstand fra ferjekaia. Der leverer du inn startkortet når turen er gjennomført. Middagsmeny: Lapskaus

Startgebyr med medalje eller årstegn: Kr. 60,- for voksne – kr. 30,- for barn, honnør og ledsagere. Bare IVV-stempel: kr. 15,-

MF Sekken går fra Sekken kl. 15.15 – 16.45 og 19.45 (vanlig søndagsrute)

Telefon: 488 95 194 – 975 91 319
E-post: idrettslaget@sekken.net
INFO på www.sekken.net

BILDA er fra Herdebreimarsjen 2009. KLIKK PÅ BILDA for å forstørre. © Øystein Eik
DU KAN VELGE KORT ELLER LENGRE TUR PÅ STI OG VEG
(Den 10 km lange fylkesvegen fra ferjekaia til Vestadstranda er nå asfaltert.)

ROSA STI (5 km) er et tilbud til deg som vil ha en kort og lett tur, og ikke minst et trillealternativ for deg med barnevogn, rullator eller rullestol. START på samme måte som rød sti. Det er sjølsagt ikke noe i vegen for å fortsette til Sekkenes eller videre. (På Sekkenes kan du ta en rast ved kirka og bautaen til minne om Slaget ved Sekken.)

BLÅ STI (7 km) var ny i 2007 og er svært populær. START som rød sti, følg grusvegen oppover til Sollibøen og gå skogssti til Sollibøvatnet. Der er det rasteplass. Stien går videre vest om Sollibøvatnet og ned til Sekkesetra.

GUL STI (11 km) går på grusveg og skogssti. START på samme måte som rød sti, gå til Sekkenes og følg deretter sti i skogen. Forbi Fonnene og ned mot Stølen er det bratte parti. Fin utsikt!

RØD STI (14 km) kombinerer veg og skogssti. START på ferjekaia eller Sekkesetra (Setergubbens Hall). Videre går du oppover grusvegen og følger merking til Fjellvegen. Du går forbi Oppsalen, kommer ned i bygda på sørsida av Sekken og går til Sekkenes. Der kan du gå opp i skogen eller følge grusvegen (rød stipla linje) til Sekkesetra.


Kombiner Herdebreimarsjen med StikkUT!


Post nr. 11 i det populære turopplegget StikkUT! finner du på Sekken. Den ligger på et fint utsiktspunkt vest for Oppsalen, og dette er en fin avstikker for den som går gamle Fjellvegen tvers over øya. Herdebreimarsjen og StikkUT er en flott kombinasjonstur søndag 6. juni 2010.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.