torsdag 4. mars 2010

Bispevisitas på Sekken

I dag kom biskop Ingeborg Midttømme til Sekken som en del av bispevisitas i Molde. Sammen med biskopen kom sokneprest Magne Furuseth, kateket Inger Marie Lillevik og kantor Leif Olav Sundsbø.

Elever deltok aktivt i gudstjenesta som starta kl. 09.30, og etterpå var store og små invitert til felles lusj på Sekken oppvekstsenter.

2 kommentarer:

k_o_p sa...

Sende mindreårige t hjernevask(/tull/vas/løgn) her au ja. Skulle likt å sett ka so ha vorte sagt visst d va einj iman so kom å sku lyge/fortelle eventyr t onganj... Sa biskopen frestn nåkkå om sleke teng: 5Mos 21,18
18 Når en mann har en ustyrlig og trassig sønn, som ikke vil høre på sin far og mor, og ikke adlyder dem selv om de tukter ham, 19 da skal foreldrene ta og føre ham til byporten, til de eldste i byen 20 og si til dem: «Denne sønnen vår er ustyrlig og trassig og vil ikke høre på det vi sier. Ødsel og drikkfeldig er han også.» 21 Da skal alle mennene i byen steine ham i hjel. Slik skal du rydde ut det onde hos deg. Hele Israel skal høre om det og gripes av frykt.
Kan no hende onganj ha blitt endå snillare då...

Øyvind Jo Heimdal Eik sa...

Det var da en sint kommentar! Jeg var frista til å slette den, men synes godt det kan være litt takhøyde her. Jeg synes likevel det er fint om du tør å stå fram med fullt navn. :-)

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.