søndag 31. januar 2010

Det lysnet i skogen langs fylkesveg 413

Sekken.net hadde fleire reportasjer med bildedekning av grunnarbeidet på Fv413 og asfalteringa mellom ferjekaia og Vestadstranda. Vi var også ute med kamera for å dokumentere skogryddinga. Skogsarbeiderne med motorsag, hogstmaskiner og lastbærere satte virkelig spor etter seg langs vegen da de satte i gang i juni.

Akkurat et halvt år etter skjema publiserer vi her en bildeserie fra 30. juni 2009. Dette skulle gjøres før graveskiner, rekkverkmontører og asfaltleggere kom. Slik gikk det ikke i sommervarmen, men seint er vel bedre enn aldri også i dette tilfellet.

BILDA (som du kan klikke på for å forstørre): Mannen med motorsaga er Kristen Bruset fra Todalen, driftsleder (prosjektleder). Mannen som rydder kvist med muskelkraft: Odd Ludvig Larsen fra Molde (sjåfør på traktor med tømmervogn). Tankefull mann med caps: Anders Holden fra Surnadal som er maskinfører på hogstmaskina, en Ponsse Ergo med klippaggregat. Mann som sender tømmerkvantum på SMS, eller kanskje legger ut siste nytt på Fæisbokk: Andreas Sande fra Øvre Surnadal som er sjåfør på lassbæreren, en Timberjack 1410B.0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.