onsdag 17. desember 2008

KALENDERSALGET GÅR SÅ DET SUSER!

OPPDATERT 01.02.2009: Nytt opplag er trykt etter at lageret var tomt ved årsskiftet! Sekken museumslag sin kalender for 2009 med gamle og halvgamle foto fra Sekken er til salgs på Samsen og kan bestilles via Sekken.net  Skriv til redaksjonen@sekken.net eller ring / send tekstmelding til  975 91 319. Kalenderen koster kr. 100,- (+ porto kr. 30,-)


BILDET: Framsida av kalenderen som skal gi et bidrag til et nytt liv for det gamle bedehuset. Foto: ØEInntekta av salget går rett inn på konto for flytting av det gamle bedehuset og oppgradering av huset til et nytt kulturhus på museumsområdet. Du kan altså gi et bidrag til dette prosjektet samtidig som du skaffer deg et aldri så lite historisk oppslagsverk
På framsida er det avsatt plass for en liten hilsen til jul eller på nyåret, og konvolutt følger med kalenderen. Samsen selger kalenderen (kr. 100,. for A4-format og kr. 150,- for A3-format) og styremedlemmene trår gjerne til der det er snakk om å formidle salg. For deg som ikke er på Sekken og er det også enkelt: Send en e-post til redaksjonen@sekken.net  eller ring (eller send tekstmelding) til  975 91 319 (Øystein Eik).

En liten rapport fra INFO-kafe 9. desember
17 interesserte møtte da museumslaget inviterte til informasjon og diskusjon på bedehuset tirsdag 9. desember kl. 19.00. Nestleder Just Ove Westad var møteleder og orienterte om arbeidet i laget generelt (med en kort historikk) og spesielt arbeidet med å overta og flytte bedehuset. Han presiserte at ingen ting er avgjort ennå, verken om flyttinga blir realisert eller for eksempel ny plassering.
Det kom mange spørsmål til styret, og flere ga uttrykk for at møtet var nyttig.  Møtet varte halvannen time, og stemninga var god i det gamle bedehuset også denne kvelden.
Bedehuset har vært lite brukt til møter de siste førti åra. På 1980-tallet stod Ottar Sekkeseter i spissen for et utbedringsarbeid som resulterte i ny værvegg, ny vinduer og ny innredning med isolering av salen og senking av taket. Røropplegg for elektrisk installasjon ligger klart. Kjøkkenet og gangen er ikke endra fra huset blei bygd midt på 1920-tallet.BILDET: Bedehussalen mot gangen og kjøkkenet. Foto 09.12.2008 ØE

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.