onsdag 28. februar 2007

Bredbånd: Ikke bare gode erfaringer med NMT-450

Sekken.net har en omtale av bredbånd via ICE og NMT-450 mobilnettet. Jeg har hatt dette på prøve i hjemmet og har også prøvd det på Sekken.

På Sekken virket det ikke i huset på Lillerest. Jeg prøvde det flere plasser fra bedehuset og inn til kirka. Eneste plassen jeg fikk kontakt var inne ved kirka, men også der falt nettet ut. På ferjekaia derimot var alt fryd og gammen. Snakket med teknisk avd. i ICE, de opplyste at det med tid og stunder skal opp en sender i Tresfjord, men oppstart er ikke bestemt. Sånn som det er pr. dato trodde de heller ikke at det vil bli bedre om det ble satt opp en retningsantenne på huset.

Jeg hadde dette på prøve i ca. 14 dager. I forhold til det bredbåndet jeg har pr. kabel i dag var ICE veldig treigt. Hadde det funket på Sekken var det dog ikke verre enn at jeg nok hadde knyttet meg til. Dette til orientering for interesserte.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.