søndag 2. juli 2006

Uke 28: MØTEPLASSEN kulturfestival 2006

VELKOMMEN til festival på Sekken midt i juli 2006! Plakater i bygda forteller at det blir festival i år som i fjor, og nå kommer vi ut for fullt på nettet. I 2005 laga Sekken Museum festival-festival på en dag. I 2006 blir det kulturfestival som strekker seg over ei hel uke.

Først og fremst skal festivalen være et trivselstiltak. Oppskrifta er enkel: En del alvor og en del lett moro mixa på en god måte, kvalitetssikra og servert med stil.

Sekken Museum trenger også inntekter, men penger er ikke drivkrafta i arbeidet med dette arrangementet. Den som kan komme og har lyst til å komme skal bli godt mottatt. Alle skal være velkomne som publikum. Og alle er velkomne som frivillige på arrangørsida. Festivalstyret tar hele tida mot ideer, forslag og kritiske innspill.

MANDAG 10. juli er vi i gang. Ingvar Outzen si maleriutstilling blir offisielt åpna. Så går det slag i slag utover hele uka. Først blir det noen enkle kveldsarrangement, og de tre første dreier seg mye om foto. Tirsdag kveld, onsdag kveld, hele torsdag og torsdag kveld blir det rene fotofestivalen. Fredag blir det både fotball og kirkekonsert. Lørdag blir den store dagen med middag på Samsen som i fjor, kaffe og kaker (husk kakekonkurransen), frilandskonsert (ute ved museet) og ikke minst: Sekken rundt på 180 minutt fram mot midnatt om bord i MF Edøy. Søndag roer vi ned og tilbyr skyss over fjorden til fjellfestivalen i Rauma. NB! Påmelding til fototur torsdag, Sekken rundt lørdag kveld og fjelltur over fjorden søndag. Påmelding kan skje til redaksjonen@sekken.net, telefon 975 91 319 eller på utlagte lister.

Dette er en del av programmet i grove trekk. Videre utover sommeren kan du følge med på bloggen MØTEPLASSEN • Sekken


Sekken.net, Sekken Museum og festivalstyret ønsker alle en god sommer med godt samarbeid og trivsel for alle tur- og turistsekkinger og alle sekkinger i hytter og hus.

BILDET: Lørdagen midt i juli 2005 var det god festivalstemning på Samsen. Museumsplassen blir møteplass også i år for aktører og publikum. Aktører trenger publikum, og publikum trenger aktører. Du er hjertelig velkommen!

1 kommentarer:

Øyvind Jo Heimdal Eik sa...

Denne aller første kommentaren til en artikkel på MØTEPLASSEN • Sekken er sendt av redaksjonen. Nå er det din tur!

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.