søndag 7. august 2005

Regnbue over Helgestøa

De fikk ikke med seg dette, gåseflokkene som passerte over Sekken tidligere i dag. Mange andre gikk også glipp av regnbuen over Helgestøa på enden av Lundsberget -- og et fantastisk fint lys over Vågstranda seint en lørdagskveld.



Slik er det: Noe går vi glipp av og noe får vi med oss. Noen har gjort unna ferien, noen har bare søndagen igjen før det er striskjorte og havrelefse, mens andre kan nyte sommeren med ferie ennå ei stund. Vi sender en hilsen til både ferierende og andre, og en medlidende tanke til pensjonistene som sukka så tungt på Samsen en dag, og uttalte at: -- Stakkars oss, vi har verken ferie eller lørdagsfri vi.

Utover sommeren har vi tilfeldigvis fått tilbakemeldinger fra den ene og andre sommergjesten som kan fortelle at: -- Ja, vi følger med på Sekken.net. Og igjen oppfordrer vi: Send en e-post til redaksjonen@sekken.net og fortell litt om hva du liker og ikke liker med nettavisa. Kom med ris og eventuell ros. Kom med tips og gjerne ferdig stoff som kan publiseres. Respons er livsviktig for Sekken.net


Øystein Eik (tekst og foto)
ID: 134

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.