onsdag 13. juli 2005

Stor interesse for treningsleir på Sekken

Rakel Sekkenes Westad og Marius Westad arrangerer treningsleir for ryttere med egne hester. Ei uke er ferdig, den neste starter 18. juli. Tema er sportsgrenene dressur og sprang. Deltakerne får både teori og praksis, og de har ansvaret for stell og foring av egne hester. Hestene er oppstallet på Stall Tusengroren, med kort veg til ridebanen.Sekken.net har snakket med Maria Løvlien Misund som deltok første uka med sin 8 år gamle Welsh Mountain-ponny Dortea Lyst Tess, eller Tess, som blir brukt daglig. Maria har eid Tess i 3 måneder, men eier også en sportsponny sammen med moren sin. Maria er medlem i Molde Rytterklubb.

-- Jeg tenker bare på hest, sier Maria og smiler. -- Det er kjekt på treningsleir og vi lærer mye. Nå har vi hatt mye om å bruke yttertøylen og det funker i alle fall litt. Må nok trene mer på det.

Rytterne rir under instruksjon av Rakel, ei økt på banen hver dag. Hun har også teoriundervisningen. I tillegg blir det en daglig ridetur på bygdeveg eller skogsveg. På Sekken er det nok å velge i.

Som avslutning på treningsleiren, ble det arrangert et dressurstevne. Og tar vi ikke mye feil, blir det et stevne som avslutning neste uke også. Deltakerne vil helt sikkert ha publikum, så møt opp!


Mette Heimdal Eik (tekst og foto)
ID: 113

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.