onsdag 27. juli 2005

Backpackere fra Polen På camping i Helvete!På sommerstid ser vi fastboende mange ukjente ansikter. En del gåter blir oppklart når vi ser hvem som kommer for å hente besøk på ferjekaia. Mange kjenner vi igjen fra året før og en del tar vi på slekta. Det er i alle fall hyggelig at så mange har fått øynene opp for Sekken som ferieparadis. Og i år er det spesielt hyggelig at flere familier har funnet ut at det går an å bo hele året rundt på ei slik perle. Men nå var det egentlig snakk om Natasza og Piotr fra Polen som bare hadde lyst til å besøke ei øy -- og det ble tilfeldigvis vår!

Begge er studenter i Polen og på veg til sommerjobb på hotell på Hjerkinn. To måneders sommerjobb gir nok penger til å leie leilighet for et helt studiår. Men først vil de se seg litt rundt på billigste måte.

Sekken.net stoppet og lurte på om de ville ha skyss. På godt engelsk svarte de at de egentlig ikke visste hvor de skulle, de bare var her. Men de så etter en fin plass å telte i en tre-fire dager. Og som mange veit har Jon Ingar Eik en fin plass nede ved sjøen. Plassen heter Helvete, men ligner mest på et paradis. Så viss du lurer på hvem de er, så er det to ungdommer som syns at Sekken var midt i blinken for et lite sommereventyr!

Mette Heimdal Eik (tekst) og Øystein Eik (foto)
ID: 126

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.