tirsdag 21. juni 2005

Herdebreimarsjen går sin gang!

I over tjue år har Sekken lokka til seg ekstra mange glade turfolken søndag i juni, i år ble det 5. juni. Herdebreimarsjen har nok gitt mange et første møte med øya midt i Romsdalsfjorden. Deltakertallet holder seg stabilt. 211 er vel ikke så verst på en vinterdag midtsommers. Og Marita Sekkenes ble årets Herdebrei!

- Jeg liker meg godt her på Sekken, sier Gunnhild Nordby, som gikk Herdebreimarsjen for sjuende gang i år. - Her kommer jeg i kontakt med andre folk, og får oppleve mye fin natur. Ja, denne turmarsjen er kjempefin!

Marita Sekkenes har ei tiårsperiode hatt ei nøkkelrolle i arrangementet, med spesialansvar for kjøkken, kafe og rasteplasser. I år kunne gå løypene i ro og mak som menig deltaker. Da fant komiteen ut at det var på tide med en skikkelig takk for lang og solid innsats, og utnevnte henne til «Årets Herdebrei».

Som vanlig var det mange løyper å velge mellom, fra fem kilometer på bygdevegen til et par mil på grus og sti. Her er det mulig å velge flere varianter mellom barnevognløype og villmarksløype.BILDE 1: Marita Sekkenes fikk utmerkelse etter mange års innsats for Herdebreimarsjen. Sivert Westad og «Årets Herdebrei» stilte sporty opp til reprise på overrekkinga da fotografen dukka opp. Denne gangen foregikk seremonien ved lapskausgrytenepå kjøkkenet.BILDE 2: TID FOR EN RAST etter fem kilometer. Fra venstre: Liv Ørslien, Leidulf Holsbø, Kristin Nøsen Sørvik, Gunnhild Nordby og Bodil Størdal.

Klikk her for å se flere bilder! (gammel link, bildene kommer her:)Øystein Eik (tekst og foto)
ID: 106

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.