søndag 29. mai 2005

Søndag på Sekken: Ta en rundtur, og ta deg god tid!Søndag 22. mai skulle vi en liten tur utover på sørsida av Sekken, og kom såpass langt at det var like greit å kjøre helt rundt. Slik turer tar gjerne lengre tid enn en tenker seg. Landskapet innbyr til sakte fart, og så treffer du mye trivelig folk!

Ved ferjekaia møtte vi fire på tur. På bildet ser vi (fra venstre) Frank Svendsen, Ulrik Bolsønes Svendsen (4), Mari Svendsen og Jarle Moldver. De gikk og rusla og syntes at nordsida på Sekken var herlig. I bakgrunnen ser vi at mannskapet ikke har tatt seg helt fri i pausa denne dagen. Her noe vedlikeholdsarbeid eller redningsøving på gang.


På Tøftin gjør vi en stopp. (Se egen sak om besøk.) Der kan vi se at det fiskeoppdrett og kaninoppedrett kan være gode naboer. Vi fikk med det meste av fiskeoppdrettsanlegget, men bare en liten del av kaninfarmen! I bakgrunnen ser vi Nesjestranda med Horgja og Skåla.


I Teia er det ny stopp. Har du sett en så pynta bringebæråker før? Ottar Sekkeseter forteller at det ble i meste laget med tulipan rundt huset, og utafor gjerdet er det ikke vits i å plante noe slikt, der vil bare rådyra forsyne seg. Så ble tulipanløkene satt ned i bringebærfårene. Stilig!

Nå gjør vi et langt hopp, og stopper ikke før vi ser dette motivet: Fire blomsterplukkere nedafor ungdomshuset. Nå skal det bli blomsterkranser, og det er nok å ta av. Fra venstre: Tiril, Eirin, Ragnhild og Miriam. I bakgrunne ligger Oksen med litt nysnø på ryggen. I mai har det vært kaldt, vått, surt, solskinn og fantastisk fint.


Øystein Eik (tekst og foto)
ID: 94

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.