mandag 30. mai 2005

Kun få dager igjen til Herdebreimarsjen!

Sekken oppvekstsenter er startsted for Herdebreimarsjen i år. Same procedure as last year! Herdebreibautaen på Sekkenes er et annet knutepunkt. As last years and every year!Hvorfor har vi tatt bilde av ei søppelkasse? Jo, fordi slike nye kasser står utplassert på flere rasteplasser rundt om på øya. Det har tiltaksnemnda sørga for, og kassene er et ledd i å holde orden og skape enda større trivsel.

Her på Sekkenes kan du kjøpe nysteikte vafler og annen proviant for turen videre. Etter en rast her kan du velge rute. Det enkleste er å returnere samme vegen som du kom. Da vil du møte mange og kan slå av en prat med kjentfolk. Vel tilbake i mål kan du innta lapskausen og vite at du har gått fem kilometer på bygdevegen.

De fleste velger nok å fortsette fra Sekkenes. Er du i tvil, vil du få hjelp av funksjonærer som kan fortelle om løypevalg og standard på løypene, avstander og normal tidsbruk -- og kan skaffe transport av barnevogn etter behov.

Du kan fortsette på bygdevegen til Stølen eller gå Sekken rundt, eller du kan stikke til skogs! Vi skal straks komme tilbake til dette. Følg med på Sekken.net hver dag denne uka!

Plakaten ligger her som pdf-fil.

Link til info om Herdebreimarsjen på portalen sekken.no

Øystein Eik (tekst og foto)
ID: 96

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.