søndag 9. januar 2005

God tur med Trim, Trask og Tusle 2005: Friluftslivets årTrim, Trask og Tusle er tre turvenner av forskjellig kjønn og alder. I 2004 bestemte de seg for å gå tur og bruke naturen, og sekken.net publiserte noen turrapporter.

2005 er Friluftslivets år, og dette vil Trim, Trask og Tusle gjerne markere.

Trim vil holde seg i form og trimmer på ulike måter. Jogging, sykling og lange turer er fine saker for Trim som gjerne vil jobbe med høy puls og intensitet.

Trask kan finne på å gå en tur rundt Sekken, og greier den to mils turen på tre timer med lange steg. En tur forbi Vestadvatnet og over Tranhaugen til Sollibøvatnet går også lett unna.

Tusle liker best å gå med hendene i lomma, ser seg om, nyter naturen og slår gjerne av en prat. Litt mat og en termos er som regel med i sekken når Tusle rusler en tur på bygdevegen, i fjøra eller i skogen.

Trim, Trask og Tusle vil gjerne ha selskap på turene sine. Om du ikke har anledning til å slå følge på alle turer, kan du følge med her på sekken.net og få tips til egne turer. Trim, Trask og Tusle vil gjerne ha tilbakemeldinger og dine erfaringer fra turer på Sekken. Og forresten kan TTT også finne på å ta seg en tur ut fra øya vår og ut i den store verden.

Dermed sender vi ei oppfordring til alle som tar en tur -- om det er til Afrika, Galdhøpiggen eller ned i støa heime: Del opplevingene med andre på sekken.net. TTT vil gjerne hjelpe deg å formidle tekst og bilder. Kontakt: redaksjonen@sekken.net.

TTT minner om at Sekken Helselag har turbok på Vestadberget (ved masta) og på Fonnene. Nordre Sekken Vel har turbok på Tranhaugen.

DAGENS TUR gikk med refleksvest til Vestadstranda. Trim og Trask syntes det var i korteste laget, mens Tusle var fornøyd med en fin kveldstur.


Mette Heimdal Eik og Øystein Eik (tekst og foto)
ID: 75

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.