søndag 21. november 2004

Samsen er stengt og det er full vinter i Brauta!Dette er smånytt fra Brauta. Du har vel hørt moroinnslaget smånytt i Nitimen? Og du vet vel hvor Brauta er på Sekken?

Sist lørdag kom ikke Dagbladet og VG med første ferja, og en av redaksjonsmedlemmene skulle springe innover til Samsen for å kjøpe lørdagsavis.

Klokka er straks to og stengetid. Likevel tar vår mann seg tid til å hente kamera når det dukker opp tre akere i snødrevet. Vegard, Jørgen og Edvard er villige til å vente noen sekunder til fotografen får stilt inn kamera. Og der kommer Lise og Ragnhild. De har gjort sine siste innkjøp til helga.

Kristine og Benedicte kommer også, sammen med Timian. Fotografen følger etter et stykke nedi Brauta slik at vi kan få en fin bakgrunn mot vest på dette bildet.

På veg mot Samsen igjen møter vi Martin. Nå setter også han kursen vestover -- eller utover som vi alltid har sagt her.

Samsen skal egentlig være stengt nå. Vidar må ta seg en tur igjen for å hente Dagbladet med Magasinet til fotografen. Og han er like blid. Så går butikksjefen rett ned på skolen. Der har korpset ekstraøving denne lørdag. Det er et av flere tegn som minner oss om at jula nærmer seg.

På uteområdet rundt skolen er det stille og rolig i denne stund. Men spenninga rundt skolen stiger. Tirsdag 23. november er det nytt formannskapsmøte. Da skal det lages innstilling til kommunestyret. Hva vil Molde formannskap si om ungdomsskolen på Sekken?

Øystein Eik (tekst og foto)
ID: 54

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.