søndag 31. oktober 2004

Molde–Bodø/Glimt 3–0 og 10.000 kroner til kulturen på Sekken

MRF utsatte siste avgang fra Molde en halv time for at fotballinteresserte skulle få med seg årets siste tippeligakamp på Molde Stadion. Det ble et spennende oppgjør!

Publikum fra Sekken har ikke ordna seg med egen tribune, og satt spredt blant ca. 8000 andre. På bildet ser vi Tornekrattet; der er noen av de yngre sekkjingene sto. En hadde reist førti mil for å komme heim og støtte MFK i kampen for å unngå nedrykk. Alle monner drar. MFK vant 3–0. På veg fra stadion til ferjekaia kunne vi lytte til nyreparert klokkespill i Molde domkirke som stemte i «Seier'n er vår»!

Så langt fotballreferat. Sekken.net overlater litt til Romsdals Budstikke å komme med utfyllende opplysninger i mandagsavisa. I pausa var tre representanter fra Sekken på banen. Da var det utdeling av kulturmidler fra stadionfondet. I alt 255 000 kroner ble delt ut. Marita Sekkenes tok med 5000 kroner til Sekken skolekorps. Kristine Vestad og Tormod Sekkenes representere Sekken Ungdomslag, som også fikk 5000 kroner. Både pengebidrag og kampresultatet gjorde sitt til at stemninga var høg på returen. Bildet fra ferjekaia viser fra venstre: Kristine Vestad, Tormod Sekkenes og Marita Sekkenes.


Øystein Eik (tekst og foto)
ID: 48

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.