søndag 29. februar 2004

Kake til kaffen? Sekken Skolekorps med kakelotteri

For å få inn litt penger i korpskassa til jubileumssesongen, arrangerte Sekken skolekorps kakelotteri 28. februar. Hele bygda har hatt loddselgere på døra, og på lørdag var det trekking på Samsen. Et dusin kaker havna rundt på søndagskaffeborda, Jostein Eik var så heldig å vinne to ganger på samme loddet. Lykkenummeret var 191.

4.900 kroner var det flotte resultatet av kakelotteriet, og det kommer godt med i en aktiv sesong. I tillegg var korpset heldige å få en gavesjekk på kr. 5.000 fra Sekken Bygdelag, som jevnlig støtter andre lag og foreninger med pengegaver.

Formann Just Ove Westad stod for trekkinga med god hjelp av Gerd Jorunn Westad, Ingunn Vollan og Torild Moldver. Og leder i Sekken Bygdelag, Johanne Stave, overrekte gavesjekken.


Korpset takker for alle bidrag, og lover å stille opp med musikk når det måtte være behov. Det som kommer først, er Sjømannsmisjonsbasar 12. mars. Så blir det en tradisjonell musikkafe der korpset håper å få musikalske gjester utenfra (dato ikke helt bestemt). 17. mai blir det marsjering i toget og konsert etterpå, og Sekkjadagen er planlagt til 23. mai. 13.-15. juni blir det stevnetur, mest sannsynlig til Sokndal/Støren i Sør-Trøndelag.

Mette Heimdal Eik (tekst) og Øystein Eik (foto)

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.