mandag 30. juni 2003

Sekken i fokus på NRK-TV tirsdag 1. juli


TV-teamet var svært fornøyd med oppholdet på Sekken. Etter tre lange og hektiske dager i strålende sommervær kunne de fire returnere til NRK-huset på Tyholt i Trondheim. Programmet går på lufta tirsdag 1. juli klokka 19.55.

Dugnadsånd på Sekken har programleder Andreas Lunnan kalt artikkelen han har lagt ut på NRK sine nettsider nrk.no/svingen og dette temaet blir sentralt. Fotograf Birgit Ege og lydtekniker Joar Blækken festa mange timer med opptak til rullene, og produsent Harald Eggen må nok klippe bort mye før programmet er nede i sine tilmålte 29 minutter.

Det første programmet i denne distriktsprofilerte serien fikk til dels svært god omtale i riksavisene, med terningkast fem i VG. Til sekken.net sier Andreas Lunnan at de interne tilbakemeldingene i redaksjonslokalene har vært gode på innholdet i programmet fra Sekken.

Tre dager med hektisk jobbing er snart over, og på bildet oppe til høyre slapper teamet av i kaffekroken på Samsen rett før stengetid. Fra venstre: Birgit Ege, Andreas Lunnan, Harald Eggen og Joar Blækken.


Bak kulissene er ikke alt like enkelt som det ser ut på TV. Lambi, Hoppekrøll og Lykkekrøll (bildet) blir kanskje filmstjerner, men sauene på Sekkenes var ikke uten videre innstilt på å vise sine kunster som hinderløpere. TV-teamet fikk etter hvert sine opptak i boks, sauetemmerne kunne gi aktørene klapp og rosende ord — og hele seansen ble dekt av Norsk Ukeblad sin fotograf.

En del av programmet blir opptak fra lavtflyging med helikopter i strålende sommervær. Dette bør bli god reklame både for øya midt i Romsdalsfjorden og hele distriktet rundt!

Øystein Eik (tekst og foto)

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.