mandag 10. desember 2018

JUBILEUMSFEST FOR SEKKEN SKOLE

«Nyskolen» på Sekken ble tatt i bruk høsten 1968, og nå er 50-årsjubileet feira med brask og bram. FAU hadde virkelig lagt seg i selen for å gi skolen, elever, lærere og alle andre en fin kveld. Tidligere på dagen var det også åpent for gjester. 

Mye positivt kunne vært sagt og skrevet uten at det ville bli dekkende for et omfattende og interessant program. Utstillinger i klasseromma viste utvikling både på skolen, Sekken og i storsamfunnet tiår for tiår fra 1968 til 2018. Her var det deltaljerte dagbøker som elevene førte om byggearbeidet, og her var det teknisk utstyr fra «overhead» via den første datamaskina på skolen til dagens ipad. Mye kreativitet og øving lå bak programmet på scena, og her var det mat og miljø som skapte ei fin ramme rundt ei fin feiring av jubilanten og alle som har et forhold til det som i dag kalles Sekken oppvekstsenter.

Her lar vi ett enkelt bilde gi et glimt fra kvelden. Sekken.net vil overlate de andre bilda til skolen som et lite bidrag til felles minne om denne kvelden.


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.