søndag 3. juni 2018

Lars Erik Hansen: – VI SATSER MYE PÅ «SKJELVET»


– Jeg skulle vel egentlig ikke vært her i dag, sier Lars Erik Hansen. Han tok turen til Sekken for å delta i Herdebreimarsjen også denne gangen, slik han har gjort så mange ganger før. Grunnen til et lite sukk en strålende solskinnsdagen er dette: – Mye arbeid er på gang i Oslo.

Så smiler han og vandrer videre sammen med familiemedlemmer på veg forbi feriestedet på Sekkenes og tar en vaffel og kaffe ved bautaen over Slaget ved Sekken.
 

Som bakgrunn siterer vi fra Sekken.net 7. februar: «Lars Erik Hansen og firmaet Gimpville tar den ene prisen etter den andre for sitt arbeid, og han presiserer hver gang at det publikum får se i Den 12. mann, Hodejegerne, Max Manus, Bølgen, Børning, Kon-Tiki, Trolljegeren og andre produksjoner er resultat av godt samarbeid.»

Nå er det «Skjelvet» som gjelder. Den nye storfilmen fra «Fantefilm» skal åpne Den 46. norske filmfestivalen i Haugesund søndag 19. august, og det blir premiere på norske kinoer 31. august. 

– Vi satser mye på denne filmen har absolutt tro på at dette blir en stor suksess, sier Lars Erik Hansen.

rushprint.no skriver: 
«Allerede under Berlinalen i i vinter skapte Skjelvet rystelser utover vår egne landegrenser. Under presentasjonen på European Film Market ble filmen forhåndssolgt til en lang rekke territorier... »
0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.