søndag 15. april 2018

NY SESONSTART PÅ BYGDETUNET

Det stemmer at vi brukte begrepet sesongstart om en kafe med to fjellklatrere søndag 18. mars. Så vi får kalle det en nye sesongstart når vi nå presenterer en flokk gossinger som gjerne ville på museumsbesøk. Familiene Breivik og Gundersen sørga for ei spontan og uoffisiell åpning av museumssesongen 2018.

Gisle, Gosia og Max Johan Breivik kom i båt sammen med Elise, Daniela, Jan Erik og Jim Thomas Gundersen. Sykler hadde de med, og det så absolutt ut til at øyfolk fra Aukra kommune også kan trives på ei øy i Molde. Takk for besøket!

Enkeltpersoner og grupper som er på Sekken er velkomne til å ta kontakt med tanke på omvisning også på kort varsel. Bygdetunet med museum har ikke faste åpningstider og dermed er det heller ikke faste stengetider. Noen ganger kan det være vanskelig for omvisere å stille opp, men som regel går det bra.

Gruppebesøk kan gjerne avtales på forhånd, og Bygdetunet tilbyr opplegg for små og litt større grupper. Slike opplegg kan omfatte servering av varm mat, kaffe og kaker m.m., omvisning, gaiding på øya, underholdning og transport.

KONTAKT: oystein.eik.sekken@gmail.com  Telefon: 975 91 319

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.