onsdag 25. april 2018

1. mai starter en ny sesong: Stikk UT!

STIKKUTSIKT fra Vassura mot Molde by. Stikkutsesongen åpner 1. mai. Den andre posten på Sekken har fått navnet Teppinga fordi den ligger rett ved ved ei tepping (demning) som igjen ligger ved Fjellvegen. Turen på Fjellvegen er i gruppa «grønn tur» - altså en ganske lett tur på godt underlag. Turen til Vassura er (som kjentfolk vet) noe mer krevende og er plassert i gruppa «blå tur».

Tilreisende som vil besøke begge postene samme dag eller kveld, blir anbefalt å gå fra ferjekaia opp skogsvegen nesten til Sollibøvatnet, ta stien opp til Vassura, fortsette stien til Sollibøen, gå et stykke nedover mot Sekkesetra, ta av ved skilting og gå over til skytebana, følge Fjellvegen til Teppinga - og så bestemme seg for å fortsette til sørsida eller ta korteste veg tilbake til ferjekaia.

Denne turen bør gå greit på rundt tre timer, og dermed passer den fint en kveld eller for eksempel mellom formiddagsferje og første ettermiddagsferje en søndag. Ellers er det jo mange gode grunner til å ta seg god tid og nyte tilværelsen på Sekken.  Foto: oystein.eik.sekken@gmail.com

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.