søndag 18. mars 2018

Sesongstart på Bygdetunet: TO KLATREKAMERATER PÅ SØNDAGSKAFE

SØNDAGSKAFE 18.03.2018:  Jeg klatrer fordi det er artig! Det svarer Oskar Mork når han får spørsmål om hvorfor han driver med fjellklarting. Tidebestigning var et vanlig begrep da han begynte med sporten. Med et engasjert publikum foran seg fortalte han på sin stillferdige måte om opplevelser i fjellet, utstyr og teknikk.

Norsk Tindeklub er 110 år og generalforsamling ble avholdt 5. februar. I referatet heter det: «Ikke minst ble Oskar Mork valgt som æresmedlem.» Vi gratulerer!

Iver Gjelstenli viste bilder og fortalte historier fra klatreturer i inn- og utland, og gjennom dette fikk publikum et fint bilde av kameraten og mennesket Oskar Mork.

Arrangøren sender en takk til begge to for interessant program, en ekstra takk til forfatteren Iver Gjelstenli for to bøker som gevinst 
 og en takk til Haukebø Blomster for fin gevinst som ble trekt på annonsert sesongtrekking etter fjorårets kafeloddsalg.

Nå er ny kafesesong i gang. Neste temakafe blir søndag 8. april i forbindelse med kurs i poding av frukttrær. Søndag 6. mai kommer Ivar Hol for å dele fakta og erfaringer om månefaser, flo og fjøre, vær og varsel, snøskred og andre forhold i naturen.0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.