fredag 28. juli 2017

To eksemplar av arten TRIVELIGE TURISTER PÅ SYKKELTUR

14.07.2017: - Sprechen Sie Deutsch? Dette spørmålet gir som regel en famlende start på samtalen. Noe bedre blir det når neste spørsmål er: - English?

I Molde parkerte de bobilen og tok el-syklene fatt. Første tur gikk til Sekken. - Open cafe? Ja, naturligvis er kafe B åpen når noen kommer og noen er til stede, og det blir gjerne en kaffekopp og  noe enkelt attåt om noen kommer på uventa besøk utenom annonsert åpningstid. Så blir det gjerne ei omvisning i museumshusa og litt historie om Bygdetunet alt etter som tida tillater og interessa er der.

Er det for eksempel ei kunstutstilling i GalleriE, er dette også et tilbud til turister som tar en planlagt eller spontan tur til og på Sekken. Noen er som oftest der og kan åpne dørene.

Regina og Gerhard Fuchs fra Tyskland fikk med seg en bitteliten og forhåpentligvis god opplevelse fra en kort stopp på Bygdetunet. (De poserte så gjerne med informasjonsmateriell de fikk med seg i farten.) Et kanskje litt oppsøkende vertskap takker for besøket og kom til å tenke på Arne Paasche Aasen, Kurt Foss, Reidar Bøe - og siste strofe i Blåveispiken som tilpassa situasjonen blir slik: Og visste ikke at det var de som var god mot meg!

oystein.eik.sekken@gmail.com    Telefon: 975 91 319

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.