mandag 3. juli 2017

Ingen for gammel, ingen for ung: SEKKEN MARATON ER FOR ALLE!

KONTAKTINFORMASJON 
SEKKEN MARATON


E-post:           sekken.maraton@gmail.com


Telefon:         970 93 068 / 975 91 319

PÅMELDING:  sekken.hoopla,no/sales



BILDET: En av de yngste deltakerne i Sekken Maraton 2016 bryter målsnora. Løpere, publikum og frivillige skaper sammen den gode stemninga.

Sekken Maraton er slett ikke bare et sportsarrangement. Like mye er det et bygdeutviklingstiltak med formål å samle ressursene for felles trivsel i lokalsamfunnet vårt.

Fredag kveld 14. juli blir det OPERAPUB, eller sagt på en annen måte: En vanlig pubkveld med (opera-)sang og musikk innimellom. Lørdagskvelden blir det MARATONPUB (maraton i navnet fordi løpet er gjennomført samme dag). Den kvelden blir det også musikk, trolig noe som setter stemninga i forkant av Moldejazz. På dagtid er det lagt opp til aktivitet ute og inne.

Arrangør av Sekken Maraton er som tidligere nevnt LOSSIUSLØPET - som rett og slett er de som er med på dugnaden og vil være med og utvikle arrangementet videre. Ros og takk til dere som var med på denne dugnaden i 2015 og 2016! Velkommen igjen dere, og velkommen nye som vil melde seg nå. Noen arbeidsoppgaver er ganske enkle og tar bare noen få timer, mens andre gir litt større utfordring og åpner for å delta i videre utvikling av Sekken Maraton. Nikoline Heimdal Eik er leder for arrangementet og tar med glede imot nye dugnadsdeltakere. I arrangørstaben er det heller ikke aldersgrense. Her er det  noe å gjøre både for liten og stor. E-post: sekken.maraton@gmail.com

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.