lørdag 1. juli 2017

BARE TO UKER IGJEN TIL SEKKEN MARATON 2017

KONTAKT: sekken.maraton@gmail.com (For alle spørsmål fra deltakere og publikum og for påmelding til frivillig innsats i planlegging og gjennomføring.)

01.07.2017: Med dette bildet av de som starta på maratondistansene under det aller første Sekken Maraton minner vi om at det nå er BARE TO UKER IGJEN TIL SEKKEN MARATON 2017!

Velkommen og hjertelig takk for tidlig påmelding - alle som så langt har registrert seg gjennom sekken.hoopla.no/sales  Og like velkommen sier vi til dere som nå er i startgropa for å melde dere på. Det er ingen grunn til å vente med påmeldinga.

Det starta bra 26. september 2015, og fortsatte bra 4. juni i 2016. Alt tyder på at arrangør, deltakere og publikum tar enda et stort steg framover lørdag 15. juli 2017.

LOSSIUSLØPET er arrangør av Sekken Maraton (som omfatter distranser fra 0,5 til 42 km.) Navnet har sin bakgrunn i møtet mellom Nicolai Lossus fra Sekken og Charles Darwin på Galapagos, nøyaktig 180 år før det første Sekken Maraton / Lossiusløpet blei arrangert. 

Hva eller hvem er Lossiusløpet nå? Det er du og vi andre som er med og legger til rette for at Sekken Maraton skal være et fint idrettsarrangement og trivselstiltak med lokale, kortreiste, langreiste, unge og voksne deltakere i alle kategorier. Som dugnadsdeltaker på en eller annen måte blir du medarbeider og kan delta i planlegging, utvikling og gjennomføring i den grad du ønsker det.

Sekken Maraton trenger deg som bor på Sekken, er her i ferie og fritid eller rett og slett vil ta en tur til Sekken denne helga for å være med og ta et tak. Oppgaver er alt fra tidtaking, noen timer på en drikkestasjon, litt rigging og rydding, kafemedarbeider og ellers det som må dukke opp av jobber for å skape et fint arrangement. Ta kontakt for eksempel ved å sende en e-post til sekken.maraton@gmail.com  Arrangementsansvarlig:Nikoline Heimdal Eik

KYRSS AV I KALENDEREN også for OPERAPUB fredag 14. juli, MARATONPUB (med musikk og tips om programmet for Moldejazz direkte fra programkomite), musikk-/teaterprogram for de yngre lørdag ettermiddag og kafe på dagtid lørdag og søndag.


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.