torsdag 8. juni 2017

impulsfestivalen blir ramme rundt Sekken Maraton midt i juli

Nå er det ikke lenge igjen til Sekken Maraton går av stabelen! Nikoline Heimdal Eik er arrangementsansvarlig og gleder seg både til å delta i løpet og være vertskap sammen med resten dugnadsstaben helga midt i juli. Påmeldinger og tilbakemeldinger fra interesserte tilsier at lørdagen før Moldejazz blir fast maratondag på Sekken.

Vi ønsker lokale, kortreiste og langreiste deltakere velkommen som deltakere lørdag 15. juli 2017.  Påmeldingen er i gang og vi ser fram til å møte mange løpeglade mennesker på alle seks distansene i årets løp. Her er noe som passer for alle, fra de yngste til de eldste. Du har fortsatt god tid til å melde deg på og til å spisse formen. Og naturligvis at mange også i år vil være til stede som entusiastisk publikum og gi deltakerne ekstra energi, sier Nikoline, som minnes med glede et fint arrangement med mye liv og røre i fjor.

I fjor var det også mange svært unge deltakere, og familiemedlemmer var med sekundanter og supportere. – Som arrangør setter vi stor pris på hver enkelt deltaker og publikummer.  Vi strekker oss langt for å skaffe overnatting for tilreisende, og det blir naturligvis kafe. Dessuten er jo Samsen åpen og som vanlig en viktig aktør. Frivillige funksjonærer har stilt opp på tidligere arrangement, og vi håper på velvilje og entusiasme også denne gangen. Interesserte kan for eksempel sende en e-post til: 9koline@gmail.com

LOSSIUSLØPET
står som arrangør for tredje gang. Alle som deltar aktivt er med i arrangementet Sekken Maraton enten de springer en maratondistanse eller en av de fem andre. Det er mulig å melde seg på Sekken Maraton helt fram til start. For arrangøren er det en stor fordel om påmeldingene kommer i god tid. Forhåndspåmelding skjer enkelt og greit på sekken.hoopla.no/sales

impulsfestivalen
blir ramme rundt Sekken Maraton i år, og Bygdetunet blir tradisjonen tro arena for festivalstemning i forkant av Moldejazz. Bygdetunet har vært festivalarrangør på denne tida i ei tiårsperiode og tilbakemeldingene fra heltids- og deltidssekkinger og tilreisende gjester har vært gode. Når sommeren nærmer seg, kommer spørsmålet: Det blir vel festival i år også? Løpsdagen 15. juli vil det bli underholdning og aktivitet for store og små både ute og inne. Pub med musikk er planlagt både fredag og lørdag.

BILDET: Nikoline Heimdal Eik henger medaljer på to spreke halvmaratonløpere 26. september 2015.


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.