torsdag 9. juni 2016

SEKKEN FÅR BESØK FRA JOSTEDALEN

Første helga i juli kommer Jostedalen songkor på besøk til Sekken. En del medlemmene i koret er av samme slekt som Kari Nedrelid og Anders Ormberg Vestad (bjønnaskyttaren) som kom til Sekken og kjøpte gard på Vestad. Mange på / fra Sekken tilhører samme slekta. Koret vil gjerne møte folket på Sekken til en ettermiddag med sang, musikk og anna underholdning lørdag ettermiddag / kveld 2. juli. Dersom det er nok båter og frivillige til å ta med alle til Veøya lørdag, vil nok jøstedølene sette stor pris på det. De kommer med en minibuss fredag ettermiddag (trolig 17.30-ferja fra byen), og blir over til søndag. 

Styret i Bygdetunet vil koordinere besøket, og inviterer nå alle til å delta i en komite og samarbeide om opplegget. Alle gjestene må få seng og sove i, og det er behov for vertskap på til å ta på seg ulike oppgaver denne helga. Belønning blir helt sikkert et trivelig møte mellom sogninger og romsdalinger, og naturligvis andre som vil være med. 

KONTAKTPERSON som tar imot tilbud om overnatting, melding fra interesserte som vil delta i planlegging og gjennomføring m.m.: Just Ove Westad   TA KONTAKT!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.