søndag 5. juni 2016

Paul Johan Undheim vant Sekken Maraton

Paul Johan Undheim var fornøyd lørdag da han slo fjorårets vinner i Sekken Maraton, Geir A. Råheim fra Ålesund. Etter to turer rundt Sekken på 3.43.35 var en romsdaling vinner, menS sunnmøringen kunne konstatere at hans løyperekord fra i fjor fortsatt står.

Inge Asbjørn Haugen måtte finne seg i å se to rygger framfor seg denne gangen, men ingen kan ta fra nordfjordingen at han er den nordmannen som har gjennomført flest maratonløp, etter at han begynte å springe langdistanse i 1984.  Det var blytungt og ekstra godt å komme i mål, sa Paul Johan Undheim, som sprang sin maraton nr. åtte. Geir A. Råheim noterte seg maraton nr. 61 lørdag, og kommenterer det slik: Sekken Maraton  er et meget fint arrangement med flere løp og historisk sus. Løypa er krevende med mange bakker, og det er det noe av det som gjør det fint å løpe der. Med så flott natur og god tilrettelegging er dette et arrangement som bør trekke mange etter hvert.

BILDET: Paul Johan Undheim fra Molde smilte bredest da han hadde fått tilbake hvilepulsen. Geir A. Råheim (t.h.) var fornøyd med å få beholde løyperekorden fra i fjor, mens tredjemann Inge Asbjørn Haugen fortsatt har en solid norgesrekord i antall maratonløp. FOTO: SEKKEN.NET

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.