onsdag 29. juni 2016JOSTEDALEN MØTER SEKKEN
Jostedalen songkor setter seg snart i minibussen og forlater Luster kommune i Sogn. Asbjørg Ormberg og resten av koret kommer etter planen med ferja fra Molde kl. 17.30 fredag 1. juli. Først på programmet fredag står besøk i kirka. Deretter blir det kveldsmat, og så får gjestene tilvist plass for overnatting.Lørdagen starter med frokost kl. 08.30. Veøytur står på programmet kl. 10 - 14, og deretter er det lunsj. Så kommer en programpost som ALLE bør få med seg:


UNDERHOLDNING fra Jostedalen
Ungdomshuset
lørdag kl. 16.30 2. juli 2016
Sang & musikk m.m. Kafe med salg av kaffe og kaker IKKE INNGANGSPENGER                  PROGRAMMET PASSER FOR BARN, UNGDOMMER OG VOKSNE

Etter programmet får gjestene servert middag, og søndag blir det frokost før medlemmene i Jostedalen songkor igjen inntar minibussen og setter kursen mot Sogn. Alle måltid for gjestene blir lagt til kafe B.

Både gjester og vertskap vil sette pris på at bygdefolket tar kontakt og er sammen med jostedølene under hele besøket, fra de kommer til de reiser. Det samme gjelder utflytta sekkinger og andre som vil ta turen over fjorden denne helga for å treffe jostedøler.
BYGDETUNET er lokal koordinator for besøket. 
Komite: Just Ove Westad, Marita Sekkenes og Ingebjørg Svenning.
KONTAKT: Just Ove   Telefon: 988 28 677

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.