søndag 29. mai 2016

Lossiusløpet har fått fin forhåndsomtale i Romsdals Budstikke

Fredag 27.05.2016 kom Romsdals Budstikke med bilaget "Hjerte for Romsdal" og fin oversikt over løp i distriktet denne sesongen. Lossiusløpet Sekken Maraton ble presentert på en måte som forhåpentligvis får mange til å delta.

Den store tittelen på utklippet gjelder ei anna sak lenger nede på sida, og det var fristende å la den få bli med ved avfotografering. Arrangøren håper naturligvis på storinnrykk, men har beina på jorda når vi tenker på at mange løpere er slitne i beina etter suksessen  Molde 7 topper sist helg, og noen vil lade opp til Birkebeinerløpet helga helga etter Lossiusløpet.

Vi minner om at Lossiusløpet slett ikke er bare for langdistanseløpere. Her er det fem distanser å velge mellom, og tempoet bestemmer du sjøl.

Etter god omtale forhåndsomtale av løpet på sportssidene i RB, håper vi at Herdebreimarsjen får tilsvarende god reklame i avisa. Budstikka fikk fram at det er to arrangører de to dagene, og i sum kan dette bli et stort folkehelsearrangement. Både omtalene og opplevelsen til helga kan du gjerrne dele med venner.


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.