tirsdag 29. september 2015

Tilbakeblikk på Sekken OPEN 2015: Lossiusløpet blir kalt NORGES TØFFESTE MARATON

26.09.2015: Sekken.net kommer nok tilbake med glimt fra Lossiusløpet Sekken OPEN Maraton i tide og tide utover høsten, så nå skal bare kort slå fast at løpet må kunne kalles en SUKSESS! Den konklusjonen er basert på mange positive og bare* positive tilbakemeldinger. Responsen kom spontant fra løpere under og rett etter løpet, og har fortsatt å strømme inn i form av kommentarer på Facebook.

Ved passering og ved målgang hørte vi kommentarer som det går an å oppfatte negativt om en legger vondvilja til. Eksempel: Denne løypa er kupert, ikke lett kupert som det står i beskrivelsen. Dette er tøft! Puh! Dette må være Norges tøffeste maraton!

Paul Johan Undheim uttalte sa noe om dette i intervju med Romsdals Budstikke, og avisa brukte tittelen: - Tøff maratonløype

Sekken.net velger å tolke alt dette positivt, og konstaterer at arrangøren nå gjør krav på tittelen: Norges tøffeste maraton!

Fin natur, strålende utsikt, godt arrangement, en tøff opplevelse var andre karakteristikker som gikk igjen. Fra publikum kom det også mange kommentarer av typen: - Dette var tøft!

* Arrangøren er IKKE blind for at det er forbedringspotensiale på mange områder. Med noen få uker fra beslutning til gjennomføring måtte en være forberedt på at noe ikke var hundre prosent profesjonelt ved dette arrangementet. Mye tyder imidlertid på at både lokale, kortreiste og langreiste deltakere var fornøyde, og publikum gjorde sitt til at Lossiusløpeet blei gjennomført med stil - sammen med staben naturligvis.

En ekstern medarbeider må nevnes spesielt: Helge Fuglseth fra Ålesund. Han stilte ikke på startstreken denne gangen etter som han sprang Oslo Maraton helga før. Nå var han habil tidtaker, han laga resportasje og resultatliste i KONDIS www.kondis.no Han var også aktivt med da Sigbjørn Anton Lerstad målte løypene tidligere i høst. 

BILDET: Geir A. Råheim fra Ålesund var først i mål på maratondistansen med tida 3.34.52. Straks hadde han medalja rundt halsen og blei gratulert av Helge Fuglseth.  Foto: Sekken.net

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.