tirsdag 29. september 2015

Tilbakeblikk på Sekken OPEN 2015: Kaikafe, ridetilbud – og punktum finale!

27.09.2015: Som om det ikke var nok med menyen på kafe B, avslutta arrangøren med kaikafe. Lokal arrangør var Nordre Sekken Vel, og inntekta går til benker, bord og andre trivselstiltak på ferjekai.

Tidlig i uka kom det en e-post fra Yngvill Ane Westad som spurte om familien kunne få gi bidrag til mangfoldet i programmet for Sekken OPEN.
Straks var det et nytt innslag på plakaten, og ponniridning på ferjekaia viste seg å bli et skikkelig populært tilbud sammen med kaffe og vafler
– og kaptein Per Hammerø sin musikk. Musikken måtte naturlig nok avsluttes da ferja gikk kl. 15.15. 

Ikke lenge etter kom de første bilene og passasjerene til neste avgang, og dermed kom nye ryttere og kunder til kaikafe.

Etter ferjeavgang kl. 16.45 stilna på kaia og i bygda. Punktum var satt for Sekken OPEN 2015.

Sekken tiltaksnemnd vil som hovedarrangør evaluere opplegget og ta stilling til om det skal bygges videre på dette arrangementet med sikte på Sekken OPEN 2016. Alle interesserte kan komme med kommentarer til arrangementet og det som er er her. Inntil videre kan denne e-post adressa brukes til kommentarer, spørsmål, ideer, forslag, ris og ros:
oystein.eik.sekken@gmail.com

Bilda fra Sekken OPEN som ligger på Sekken.net kommer med tid og stunder på Sekken.no  Mange andre bilder kommer også, og nettsidene vil ligge tilgjengelige som et arkiv.

På denne adressa kommer snart det generelle og offisielle nettsidene for Sekken: Nettportalen til Sekken

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.