søndag 1. juni 2014

Nå kan du sikre deg billetter til konserten VALSERIA på Sekken 1. pinsedag


18.05.2014: BYGDETUNET på Sekken inviterer igjen til en stor konsertopplevelse på Ungdomshuset.

NB! SE ARTIKKEL LENGER NEDE PÅ SIDA OM INNHOLDET I KONSERTEN!

 


Gabriel Fliflet med band presenterer VALSERIA søndag 8. juni (1. pinsedag) kl. 17.30. 

Nå kan du kjøpe billett på sekken.hoopla.no/sales Ordinær billettpris er kr. 250,- inkl. avgifter. For kr. 300,- får du billett inkludert buss på Sekken tur/retur mellom ferjekaia og Ungdomshuset! Et antall ungdomsbilletter er lagt ut for kr. 110,-. Øvre aldersgrense for ungdomsbillettene er 16 år. (Det er ikke noen nedre aldersgrense.)

Ferje fra Molde kl. 16.00. Du kan kjøpe konsertbillett med bussbillett ferjekaia - Ungdomshuset t/r.


Gabriel Fliflet, som ble kåra til årets folkemusiker i 2011, gleder seg til gjensyn med øya midt i Romsdals-fjorden. Han var her med skolekonsert for mange år siden! Fliflet spiller på mange strenger og tangenter, og sjangermessig er han vanskelig å sette i bås. Ikke minst som halvparten av duoen Fliflet & Hamre har han gjort spennende ting under Festspillene i Bergen gjennom mange år.


Konserten «Valseria» var bestillingsverk til Vozzajazz i 2013 og har fått strålende kritikker. Gabriel Fliflet fant plass til Sekken på turnelista, og kommer hit sammen med tre andre musikere på toppnivå: Jorunn Marie Kvernberg, Anders Bitustøyl og Jørgen Sandvik. 
 

Romsdals Budstikke sin anmelder etter Vozzajazz: «For et driv, for et spenn og for en velspillende gjeng ...  Et fyrverkeri av en konsert!»  

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.