søndag 26. januar 2014

NÅ KAN DU KJØPE BILLETTER til «MODDI på Sekken» SØNDAG 9. mars

26.01.2013: BILLETTSALGET til konserten med Pål Moddi Knutsen og cellist Katrine Schøitt er i gang! Alt billettsalg skjer på nettet. 

Gå inn på: https://sekken.hoopla.no/sales

Moddi var nominert hele fire ganger til Spellemannsprisen 2013. I kategoriene «Popsolist» med albumet «Set the House on Fire», «Viser» med albumet «Kæm va du?» og i kategorien «Komponist» med begge albumene. Han vant viseklassen!

Pål Moddi Knutsen er født i
Medby på Senja 18. februar 1987. Han vokste opp i en musikalsk familie og spiller både gitar, trekkspill, piano og trompet. Som 18-åring bygynte han å skrive egne sanger. Stilen beskrives som en blanding mellom viser, folk-pop og post-rock.

I 2012 trakk Moddi seg tilbake for å ta et pauseår fra musikken. 8. mars 2013 kom så studioalbumet Set the House on Fire ut. Albumet er spilt inn sammen med Hasse Rosbach på Ocean Sounds Recordings på Giske. Albumet høstet gode kritikker, blant annet hos Gaffa som ga plata 5 av 6 stjerner. Samtidig med den påfølgende turnevirksomheten spilte Moddi i løpet av sommeren 2013 inn sin tredje plate, Kæm va du? Albumet ble utgitt under en måned etter ferdigstillelse, den 11. oktober. I motsetning til de to forgående albumene er tekstene på Kæm va du? på norsk, og i hovedsak lånt fra nordnorske poeter som Helge Stangnes, Ola Bremnes og Arvid Hanssen. Kritikkene var strålende. FOTO: HILDE MESICS 


NB! Spørsmål og melding om eventuelle problemer ved billettkjøp melder du til:
sekken.museum@gmail.com

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.