mandag 18. november 2013

Sekken Hestesportklubb arrangerte et fint DISTANSERITT søndag

17.11.2013: Distanserittets start- og målpunkt var i Romdalvika. De første rytterne startet klokka 12.00, og rittet gikk utover forbi Skogvika i retning ferjekaia. 

Rittet hadde tre distanser: 6, 12 og 22 km. Den lengste distansen vendte rett før Sollibøvatnet, mens de to andre distansene vendte på skogsbilvegen.

Det blåste opp til stiv kuling på lørdag i det de første tilreisende deltakerne, som kom helt fra Stranda, var på vei over med ferja. Heldigvis hadde både ryttere og hester vært ute i hardt vær før og ble ikke skremt av overfarten. På søndag viste været seg fra en bedre side når de resterende tilreisende deltakerne ankom, to fra Molde og fire fra Vikebukt, og utover dagen ble det faktisk finvær med sol.

12 deltakere gjennomførte rittet til tross for skikkelig ruskevær dagen før. Det var fire ekvipasjer fra Sekken hestesportsklubb, to fra Stranda ride- og køyreklubb, to fra Molde rytterklubb og fire fra Vikebukt som rir for Fræna rideklubb. Alle deltakerne var svært fornøyd med løypene og gjennomføringen av rittet, og de utrykte ønske om at det ble avholdt flere slike ritt på Sekken.


FOTO: Sekken Hestesportklubb

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.