tirsdag 5. november 2013

Formannskapet vil IKKE flytte ungdomstrinnet fra Sekken til sentrum

05.11.2013 kl. 19.55: En lang og engasjert debatt i formannskapet er slutt. Alle parti har hatt innlegg argument for og imot rådmannens innstilling til innparingstiltak.

Formannskapet vil IKKE flytte ungdomstrinnet fra Sekken til sentrum. Stemmetall: 8 – 5.  Bare Høyre sine representanter stemte for rådmannens innstilling. Alt tyder nå på at Molde kommunestyre også vil si JA til fortsatt ungdomstrinn ved Sekken oppvekstsenter. Kommunestyret samles torsdag 14. november.

Grunnlaget for debatten er forslaget til Skolebruksplan for Molde kommune 1. august 2013 - 2018. Det betyr at politikerne har et fireårsperpektiv i sitt vedtak, og det gir håp om mindre uro omkring skolen noen år. Samtdig er realiten av kommunestyret skal vedta et budsjett hvert år, og første runde kommer i desember. Det er da kampen står om ressurser til drift av alle kommunale tjenester.

BILDET: Høyre sine representanter rekker handa i været og stemmer for rådmannens innstilling som blant anna går ut på flytting av ungdomstrinnet fra Sekken oppvekstsenter til en skole i sentrum, med visser forutsetninger for nødvendig skoleskyss. Arbeiderpartiet, Fremskrittspartiet, Kristelig Folkeparti, Senterpartiet og Sosialistisk Venstreparti samla seg om et fellesforslag. Foto: Øystein Eik

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.