onsdag 11. september 2013

Fylkeskultursjef Arvid Blindheim åpna KUNSTREISE midtfjords

11.09.2013: Jeg følger med det som skjer på Sekken, og dette er ikke noe jeg sier bare i en festtale, sa fylkeskultursjef Arvid Blindheim da han åpna KUNSTREISE midtfjords 2013. I en kort og fyndig tale fikk han sagt mye positivt om omdømmebygging og frivillig kulturarbeid (dugnad).

Kultur- og folkehelseutvalget i Møre og Romsdal hadde møte på Sekken i dag. Bokbåten Epos har 50-årsjubileum, og utvalget var med på jubileumsmarkering om bord mens båten lå ved kai på Seterneset. Turen gikk videre til Bygdetunet, der det var omvisning i lokala med utstillinger, og så lunsj på Ungdomshuset før møtet begynte på kafe B kl. 13.00. Utvalget hadde ei omfattende sakliste, men fungerende leder Torleiv Rogne greide å klubbe for siste sak slik at alle kunne ta bussen til ferjeavgang kl. 16.40. Været var strålende i dag og alle deltakerne (11 politikere og 8 fra administrasjonen) smilte om kapp med sola da de reiste fra Bygdetunet.

Elever og barn ved Sekken oppvekstsenter var til stede ved åpning av arrangementet og avduking av Bokbenken sammen med personalet. Øystein Eik sa i sin intro at nettopp barn og ungdom i bygda er de viktigste deltakerne på KUNSTREISE midtfjords. De skal være voksenpublikum og aktører i framtida, og derfor er det gledelig at Oppvekstsenteret er samarbeidspartner i KUNST i kulturlandskapet og Made in Sekken. Foto: Øystein Eik

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.