tirsdag 16. juli 2013

impulsfestivalen: Ole Foss fikk med seg et lekent publikum på kafe B

13.07.2013: Ole Foss kom til kafe B lørdag og tok publikum med storm. Hvem er Ole Foss? Impulsiv og kvikk i replikken, kjapp med underfundige ordspill, kreativ og musikalsk med gitar og artige tekster. Det kan være noen stikkord. Førskolelærer. Frilan(d)sjournalist. Trubadur. Komiker. Entertainer. Det er noen andre stikkord, og han har vært kjent som Mr. Jazzboss med musikalske program for de yngre under Moldejazz.

Og publikum ....  du verden for et fantastisk publikum som var med på leiken! Barn, foreldre, tanter, onkler og besteforeldre gjorde sitt til å lage en fin juniorfestival på kafe B.

BILDET: Ole Foss utfordra og publikum var med på leiken. KLIKK PÅ BILDET for å forstørre. Foto: Øystein Eik  E-post: redaksjonen@sekken.net  Telefon: 975 91 319

OPPSUMMERING: Foss kom og tok publikum med storm en regnværsdag på Sekken, og dermed var det midlertidig slutt på sol og sommervær ~ og impulsfestivalen 2013 er historie.

OPPFORDRING: Send en kommentar til: redaksjonen@sekken.net eller direkte til arrangøren sekken.museum@gmail.com  Spørsmål fra redaksjonen: Bør Bygdetunet fortsette med å arrangere impulsfestivalen? Har den noen verdi for bygda, fastboende, fritidssekkinger og gjester? Har du forslag til endringer, nye programinnslag for unge og voksne? Har du ønsker om spesielle artister arrangøren bør prøve å få hit. Er tidspunktet det beste? Er det ok med en konsentrert liten festival i forkant av Moldejazz, eller er det bedre å legge programmet til helga før, eventuelt noen tilbud spredt over to-tre helger?

Nå blir det lite nytt på Sekken.net ei stund framover, dersom ikke vi ELLER DU har noe nytt og spennende som straks bør ut. Nyt ferie- og familielivet, delta på Moldejazz og andre festivaler og kultursosiale møteplasser. Gled deg over sol og regn. (Send gjerne en sommerrapport og hilsen til Sekken.net) GOD SOMMER!

1 kommentarer:

Unknown sa...

Takk for en fin opplevelse! Dette var suksess for både store og små. Nå følger jeg Sekken.net på Facebook slik at det blir lettere å følge med neste år.
Hilsen Emil og Charlotte

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.