søndag 30. juni 2013

Mistero Buffo på impulsfestivalen: BILLETTENE GÅR UNNA - FORTSATT PLASS TIL DEG!

OPPDATERT 11.07.2013: På Kibnebfestivalen i Lensvika var det utsolgt hus for Mistero Buffo. Hans Petter Nilsen spilte nylig i jordbærbygda i Trøndelag, og han melder at dette stykket blir svært godt mottatt også av barn og ungdom fra 11-12-årsalderen. I går var skuespilleren på Sekken for å se på lokalet, og kommentaren var: Ungdomshuset blir et knallbra teaterlokale for Mistero Buffo.

Nå kan du sende en e-post til bygdetunet@sekken.net og bestille billetter til Mistero Buffo på Ungdomshuset fredag 12. juli kl. 19.00 (dørene åpnes kl. 18.30). Sjekk at du får kvittering på billettbestillinga. BILLETTPRIS: kr. 200,- Billetter kan også kjøpes på kafe B (det gamle bedehuset) fredag, og ledige billetter selges i døra.

Spørsmål kan også sendes til samme adresse, og det går an å ta en telefon eller sende en sms til 975 91 319

Se Hans Petter Nilsen på pressekonferanse heime hos seg sjøl. Midtnytt: http://www.nrk.no/trondelag/alene-pa-scenen-i-22-roller-1.7477989

Avisa Sør-Trøndelag skrev i 2011 (forrige runde med Mistero Buffo): Genialt enmanns-show - Forventningene til enmannsshowet Mistero Buffo av Dario Fo i Theatercaféen var skyhøye. Til overmål overgikk Hans Petter Nilsen alt det vi kunne forvente.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.