torsdag 9. mai 2013

LEDIG OPPDRAG: Brøyting og vedlikehold av fylkes- og kommuneveger på Sekken

09.05.2013: Jan Ulvund i Molde kommune bekrefter at Knut Sekkeseter nå vil slutte som vegvokter på Sekken. Det betyr at kommunen søker kontakt med personer eller bedrifter som er interessert i å ta på seg (sommer-)vedlikehold og ikke minst brøyting av fylkes- og kommuneveger på Sekken. Molde kommune utfører vedlikehold av fylkesvegene i kommunen på oppdrag fra fylkeskommunen.

Temaet vegvedlikehold inkludert brøyting var oppe som tema på generalforsamlinga i Sekken Næringspark AS 16. april. Næringsparken kan være en aktuell entrepenør, men det blei gitt tydelig uttrykk for at kommunens økonomiske tilbud ikke er spesielt fristende.

I ettertid er det også stilt spørmål ved hvorfor oppdraget ikke er lyst ut offentlig. Så langt har kommuen benytta seg av muntlig kunngjøring av et viktig arbeid på Sekken, i tillegg til at Sekken.net har blitt oppfordra til å spre opplysningene. Redaksjonen bidrar gjerne ved kunngjøring av "ledige stillinger", og ser det som en stor fordel om slik bidrag kan være basert på skriftlige og offentlige utlysinger. Foto: Øystein Eik

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.