søndag 30. desember 2012

Fire lag stilte: Nyttårsturnering avgjort med straffesparkkonkurranse!

30.12.2012 kl. 12.00: Banemannskapet arbeider fortsatt med å klargjøre en del av kunstgrasbana for fotball. Grovarbeidet var gjort kvelden før, og nå står bare finpussen igjen. Nå skal fotballturneringa for første gang spilles på kunstgras, og banearbeiderne gjør seg klare som spillere. Tre etablerer seg og får navn. Sekreatriatet konstaterer at dette tilfellet er 11 spillere for lite, en mangler på at det blir fire tremannslag. Etter hektisk aktivitet på telefon mens første kamp er i gang, blir det meldt at en habil spiller er på veg.

Følgende lag stilte: Sekkenes, Vest, 103 og Brauta. Etter straffesparkkonkurranse gikk Brauta seirende ut av denne turneringa på nest siste dag i 2012.

BILDET framme fra venstre: Edvard Sekkenes, Ole Jakob Westad, Ola Reistad Køhn og Ole Petter Gisetstad. Bak fra venstre: Frank Celius, Glenn Sandberg, Marius Westad, Finn Arve Thomassen, Kristoffer Sandberg, Jon Erik Eik og Tormod Sekkenes. Odd Rune Svenning deltok også, men er ikke på bildet. Foto: Øystein Eik KLIKK PÅ BILDET for å forstørre.
0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.